1.03.2010

HAFTASONU SÜPERDİ...

     Güzel bir hafta sonu geçirdim cumartesi sevgili nilgün ablam'la buluştuk eminönü turu yaptık. Dükkanlarda kendimizi kaybettiğimiz için çok fazla fotoğraf çekemedik Dinlenmek için oturduğumuz yerde de sohbete daldık sadece bu fotoğafı çekmek geldi aklıma oda nilgün abla tel konuşurken. sonra gene unuttuk.  Harika bir gün geçirdim bir sürü su taşı kurdela çıt çıt aldık. Bir dükkan bulduk  pasajın içinde alt katta ve fiyatları dışardaki dükkanlara göre çok uygun. 33 mt su taşı heryerde 3,5 tl biz ordan 2 tl ye  aldık hemde nilgün abla dedi daha kaliteliymiş (Ben pek anlamam kalitesini o baktı inceledi) Her çeşit malzeme var orda şu gözüken yıldızlar keçeden. Envayi çeşit hazır kesilmiş kece vardı. Biz en çok yıldızları beğendik.

Pazar günü  hediyeleşme etkinliğinin son hazırlıklarını tamamladım. Bugün kargoya verilecek şekilde hazırladım yetiştirdiğim için çok memnun oldum bir sürü fotosunu çektim baktım baktım ben yaptım ben yaptım diye sevindim kendi kendime.
Akşama doğru  bu çantayı diktim kendime basit bir şey olsun hemen bitsin istedim ağzına lastik diktim fermuar çıtçıt kullanmadım yazın kırmızı pabuçlarımla siyah pardesü ile kullanacağım nasip olursa.  

Resim ayarlarını tam oturtamadım çok parlamış renkler

16 yorum:

  1. yaa bende bende:) ben sutaşının metresini 25 kuruşa alıyorum hesap et artık yediğim kazığı:D
    güle güle kullan aldıklarını ve çantanı, ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. sağol canım. ben diyorum atla gel birgün senle de gezeriz eminönü'nü.

    YanıtlaSil
  3. :) teşekkür ederim, kimbilir belki bir gün yolum düşer, eminönünde buluşuruz ;)

    YanıtlaSil
  4. sen ist gel inşallah ilk eminönü sonra nerelere gideriz inşallah.

    YanıtlaSil
  5. canım benim.. kuzum.. şekerim.. boncuğum.. benim içinde harika bir gündü iyiki yaptık.. iyiki dolaştık.. ama foto çekmediğimize üzülme bir sonraki turda :))

    biryaşıma daha girdim gelirken haber ver bende gelirim eminönüne :)) hem seni görmüş olurum.. zira ben seni severim.. en kısa zamanda gel değilmi dakikadanöncemm.. değilmi.. gelsinnnnnnnnn

    YanıtlaSil
  6. sadece ikiniz miydiniz? ama ne güzel olmuştur gezmek.. bekle beni istanbul az kaldı gelmeme ....

    YanıtlaSil
  7. kesinlikle gelsin ablacım. Altını üstüne getiririz eminönün süper olur. Bydg en kısa zamanda gel. Hem yanılmıyosam nisanda baharda gelecekti. Sen de gel dörtlü grup yaparız canımcım.

    YanıtlaSil
  8. evet canım ikimiz gittik. Ben geçen haftaki etkinliğe katılamamıştım nilgün ablam sağolsun kırmadı beni görüştük.

    YanıtlaSil
  9. ay çok hoş olmuş canım ellerine saglık...

    YanıtlaSil
  10. şu eminönündekii uygun satışlı dükkanın ismini ve tarifini verebilirmisin canım.belki birgün beraberde gidebiliriz.ben de istanbuldayım.
    ayrıca bende tam bir çanta delisiyim.blogun tam benlik şeker...

    YanıtlaSil
  11. canım cevaben mail atamıyorum sana yorumla cevap vermek zorundayım.mail adresini yazarsan bir daha ki sefer sevinirim.

    YanıtlaSil
  12. Çanta çok şirin olmuş, çok beğendim güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  13. baharım seni bekliyorum zaten gel eminönü buluşması senin için özel olacak merak etme.. dakikadan önce kuzum ve ben senle olacağız.. gelirse bydg.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Ayy canım benim şimdi kargom geldi.Blog ismine odaklanınca önce kim olduğunu anlayamadım. Sonra paketimi açınca ilk aklıma gelen sen oldun. Dedim bu kesin dakikadanönce :) Canım benim çok sevdim bütün hediyelerimi. Ne çok zahmet etmişsin. Kitap sevdiğimi unutmamışsın :) Paket üzerinde ki küçük çiçek. Hele diğer hediyelerim canım benim çok emek etmişsin sağol. Şimdi akşam eve gidince hepsini ayrıntılı ayrıntılı yazacağım.Çok sevindin çok sevdim hediyelerimi. Tekrar teşekkürler öpücükler...

    YanıtlaSil
  15. aaa nilgün abla demişsin de ben linki farketmemişim çelebi74 müymüş o :) ben de seni severim çelebim teşekkür ederim;) inşallah bir gün yüzyüze görüşme imkanımız olur..

    bucanni güle güle kullan hediyelerini, ben de merakla bekliyorum hediyemi:D

    YanıtlaSil
  16. BYDG evet benimmm... :)))

    umarım en kısa zamanda görüşmek nasip olur gülüm.. çok öpüyorum seni..
    dakikalarımın öncesi buluşmamızı yayınladım ama fotomuzu koymadım haberin olsun.. öptüm ikinizide kocaman...

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails