29.05.2012

50 KURUŞA 1 TL'YE ŞALLAR.

          Şifonları 50 kuruşa 1 tl'ye çarşamba pazarının kumaşçılar bölümündeki yığıntılardan üstün çabalarım sonucu söküp aldım. Seçmek o kadar zor oldu ki anlatamam ama hepsinin renglerine bayıldım. Kumaşların dokusu başörtü olmak için  çok uygun. Bu aralar tek renk örtüye taktığım için benim için bu şifonlar biçilmiş kaftan oldular.
             Bir mor hastası olduğum için ilk şalım tabii ki mor oldu. Yapımında halka ve orta kalınlıkta naylon ip kullandım.  
           Bu da bu kış ve yazın modası saks mavisi şalım. Üç renk ip kullandım. Şifonları ucuzluktan aldığım için biraz yamuklar ama olsun takınca anlaşılmıyor ki. Çekecek birisini bulursam şallarımı takar öyle de fotoğraflarım. Bu arada bunlar sadece ikisi daha cicilerini de yakında paylaşacağım.
         Uzun zamandan sonra yaptığım bir çalışmayı paylaşmak beni çok mutlu etti. İnşallah arkası gelecek..!

7 yorum:

  1. Çok güzeller.. Ah o şifonlardan ben de bulabilsem. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba.Bende bir şal takar olarak(nasıl bişiy oldu öyle ya?şal takar:) ) bayıldım.Özellikle lazer kesimli şallara bi ton para veriyoruz.Onlardan çokta eksiği yok.Nasıl yaptınız? Serumları doldurarak ve şala ekleyerek mi ?

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederim eviminhuzuru eğer isterseniz sizin için temin edip gönderebilirim.
    merhaba sevcan hanım. ben o halkalara serum dendiğini bilmiyordum doğrusu. 6 adet halkadan yaptım ben. 1 halkaya 20 sık iğne yapıp 2. halkayla 3 zincir yardımı ile birleştirdim. 6 halkayıda aynı yöntemle yarısından örüp 3 zincir çekip diğer tarafada aynı işlemi yaparak başladığım halkaya döndüm. umarım yardımcı olmuşumdur. Eğer isterseniz fotoğraflayıp yazıma ekleyebilirim. sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuşlar ellerine sağlık.yeterki marifetli olsun insan 50 kuruşa ne güzellikler ortaya seriyor.

    YanıtlaSil
  5. Gayet açıklayıcı olmuş.Teşekkür ederim,Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. rica ederim sevcan hanım.

    çok teşekkür ederim marifetli hanımlar kulübü.

    YanıtlaSil
  7. süpermişş bayıldım izmirde çok pahalı kumaşlar ya ben hiç öyle 50 kuruşa 1 liraya bulamıyorum :( bulabilsem bi 20 -30 liralık her renk çeşit çeşit kumaş alıcam :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails