9.11.2009

EN GÜZELİ HANGİSİ


AZ KALDI 2 HAFTA DAHA CUMARTESİ ÇALIŞACAĞIM ONDAN SONRA BİTİYOR İNŞALLAH. 5 GÜNLÜK KURBAN BAYRAMI TATİLİNDE BOL BOL DİNLENİCEM. VE NORMAL DÜZENİME DÖNEBİLECEĞİM.



ŞU SIRALAR ÖYLESİNE BOŞ  YAŞIYORUM Kİ ANLATAMAM. HER GÜN KAFAMDA YENİ FİKİRLER OLUŞUYOR AMA ONLAR HAYATA GEÇMEDEN BEN UYKUYA GEÇMİŞ OLUYORUM



ÇOK TEMBELİM BEN ÇOK AMA EN KISA ZAMANDA ZİNCİRLERİMİ KIRACAĞIM VE BU ÇANTALARI YAPACAĞIM İNŞAALLAH.

İLK HANGİSİNDEN BAŞLAMALIYIM SİZCE BİR FİKİR VERİR MİSİNİZ BANA.
Not: Resimler netten alıntıdır.

13 yorum:

  1. ha ha ha evet ya cümle güzelllllllllll
    projeler hayata geçmeden ben uykuya geçiyorum.. !!
    valla hoşuma gitmesinin nedeni bende de aynı şeyler oluyor çoğu zamanlar.. yapılacaklar listesi bir yana.. yapılmaya başlayanlar listesi de almış başını gidiyor.. :))
    umarım hayallerimiz gerçekleşir arkadaşım.. en azından ucundan kenarından köşesinden.. !!!
    2nci sıradakini beğendim ben!!!

    YanıtlaSil
  2. Çalışan kadınların kaderi ne yazık ki. Güç kalmıyo kendimize vakit ayırmaya değil mi? Sağol ablacım inşallah en yakın zamanda yapacağım bende çok beğeniyorum o çantayı.

    YanıtlaSil
  3. En üstteki, en kolayı gibi görünüyor.Ondan başlayın bence.Belki iştahınız açılır:)))
    Hepimize oluyor zaman zaman.Çalışınca zor bu işler.

    YanıtlaSil
  4. Sağol neduk ablacım kendimi haklı görüyorum sizin güzel yorumlarınızı görünce. Ondan başlayayım en iyisi dimi? hem ufak tefek çabuk biter. Çok sağol Ay ben bu gidişle hepsine birden başlıcam jet hızıyla da bitiricem inşaAllah

    YanıtlaSil
  5. kıyamaam :( az kalmış az.. cumartesilerin kıymetini daha iyi anlamışsındır bu hızla hepsini yaparsın sen ;) ben sonuncuyu sevdim, fular boyuna takılıp sıkılınca çantaya takılabilir;)

    YanıtlaSil
  6. canım bence ilkinden başla ötekilere nazaran daha çabuk biter gibi.. bu arada İstanbul biletimi aldım nisan ayında oradayım yine :)))

    YanıtlaSil
  7. Sağol biyaşımadahagirdim ah ah anlamam mı canım cumartesileri evde kalmak gibisi yokmuş valla.


    Baharcım bakalım bir bismillah desem sıradan gidecem inşAllah. İnşallah bu geldiğinde unutmazsında birlikte pazara gideriz he..

    YanıtlaSil
  8. aslında hepside çok güzel ama üstten 3.daha çok hoşuma gitti benim

    YanıtlaSil
  9. Valla hepsi ayrı bir güzel, ben olsam en baştaki çantayı yapardım, hem çabuk biter hem güzel olunca insan diğerleri için daha bir hevesli oluyor.

    YanıtlaSil
  10. bu çantaların hepsi çok güzel de ben turkuaz hastası olduğumdan en çok turkuaz olanını sevdim ondan başlasan güzel olurdu hele bir de yapımını yayınlarsan harika olur :)
    sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  11. haklısın birilerianlatsın en son onda karar kılacağız sanırım. Yapmaya şevklendirmesi için :))

    Fikirişçisi seve seve yayınlarım ama foto makinam olamadı henüz (ah kocacım duy sesisimi)cep tel çok kötü oluyo resimler anlıcan sıkıntı oluyor canım. Sözlü olarak anlatırım muhakkak.

    YanıtlaSil
  12. canım senin mimledimmmmm safyama gel :)bu arada yorumlara baktım da foto makinan yok galiba öyle çok pahalı birşeye gerek yok canım ben geçen sene 160 tl ye kodak 6.1 mp makina aldım bütün fotolarımı onla çekiyorum sen sıkıştır kocanı yokmu bi özel gün yakında

    YanıtlaSil
  13. olmaz mı özel gün ama almıyo kiiiii... mesela dün nişan yık dönümüydü. aralık 11 doğum günüm. En sonunda ben kendim alıcam başka çare kalmadı yaa.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails