22.10.2009

OFFFFFF OFFFFFF

YA BEN  BIKTIM ÇALIŞMAKTAN İMDAT DİYORUM DUYAN YOK MU SESİMİ????
30 KASIM KURBAN BAYRAMI VE BEN O TARİHE KADAR CUMARTESİ GÜNLERİ DE ÇALIŞACAĞIM. ZATEN ÇOK YOĞUN TEMPOLU BİR İŞİM VAR BİRDE CUMARTESİ ÇALIŞMAK BÜTÜN SİNİRLERİMİ ZIPLATTI YA. ÇALIŞMAK ZORUNDA OLMAKTAN NEFRET EDİYORUM. EVET İŞİMİ SEVİYORUM AMA YORULDUM. HEM İŞ HEM EV HEMDE İST TRAFİĞİ BÜTÜN GÜCÜMÜ TÜKETİYOR. SABAH 8 AKŞAM 7 NE ZAMAN BİTECEK BU MESAİ...

9 yorum:

  1. Yâ sabır, yâ selâmet demişler.Sizinle ayni durumda birçok insan var.Siz kendi imkân ve üstünlüklerinize şükür ederek geçirin bu bunaltıları.Rüzgâr gibi geçiyor zaman.Bir de bakmışsınız benim gibi köşenize çekilmiş ahkâm kesiyorsunuz:)))

    YanıtlaSil
  2. Çok Teşekkür ederim Neduk ablacım. İnşallah en kısa zamanda gelir o günler ve Bir an önce kurtulurum bu İstanbul'un keşmekeşinden gürültüsünden ve çalışmak zorunda olmaktan.

    YanıtlaSil
  3. bencede sabır ile geçecek bu günler..
    ama bende sen gibi bazen isyan edip dile vuruyorum bütün sinirimi..
    azıcık söyleniyorum.. birazcık dostlarıma içimi döküyorum sonra geçip gidiyor.. böylece zaman dolduruyoruz işte..
    dayan gülüm dayan.. geçecek bu günler..
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. dayanıyorum ablacım başa gelen çekilir diyorum ne yapayım. ben bu sürenin bitmesini umutla beklicem elişlerime geri dönebilmek için.

    YanıtlaSil
  5. Sabır sabır, biz de geçtik o yollardan. Ah hep düşünürdüm, "bi emekli olsam, sabahları geç kalksam, geceyarılarına kadar kitap okusam, elişleri yapsam" diye, e geldi o günler ama, bizde bunların hepsini birarada yapabilecek güç kalmadı, o nedenle zamanının kıymetini bil, zevk almaya bak, hertürlü birikimle oyala kendini...

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim Banu hanım. Haklısınız ama bazen nefes alamaz hale geliyorum banu hanım. C.tesi günleri benimdi o yüzden bu kadar üzüldüm ya.

    YanıtlaSil
  7. allah kolaylık versın .bende bunalmış durumdayım size göre susup oturmam gerekiyor galıba.sabah 8 masai başlıyor akşam 16_00'da bitiyor.cumartesi çalışmaları yok.allaha çok şükür diyorum .ama bu aralar bende patlamak üzreyım. size sabır diliyorum.

    YanıtlaSil
  8. amin cansudere amin. Bana göre senin şartların daha kolay gibi gözüküyor ama insan yaşadığı düzenden sıkılıyor. Bana bakarak kendini rahatlat sıkıntın biraz olsun hafifler belki

    YanıtlaSil
  9. Ya Sabır canım. Zaman çabuk geçiyor. İçini ferah tutmaya çalış. Allah kolaylık versin.
    sevgiler..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails