18.02.2010

YENİ HEYCAN YENİ BİR HAYAT YENİ SAYFALAR

Ne kadar uzun bir başlık oldu. İçimden geleni yazdım
Evlenmeden önce çok iyi bir okuyucuydum. Normale dönmem yaklaşık 2,5 yılımı aldı.(Bekarlar duyun beni keyfini sürün bekarlığın :))) Şaka tabiki. İkisininde kendine has güzellikleri var. Allah herkese gönlünden geçeni versin mutlu bir ömür sürdürsün. (amin)
Tekrar başladım çok şükür okumaya. 3 ay içinde 6 kitap bitirdim. Buna da şükür diyorum. Bu iki kitap yeni geçti elime dün sipariş vermiştim kitapyurdundan bütün kitaplarımı burdan alıyorum. Çalışma stillerinden çok memnunum fiyatlarıda kargo ücreti alıcıya ait olmasına rağmen oldukça uygun.
Bu iki kitap birbirinin devamı niteliğinde, en son okuduğum iki kitapta bu şekildeydi okurken büyük keyif aldım. Ayşe Kulin ilk kez okuyacağım eğer okuyanınız varsa düşüncelerinizi eksik etmeyin lütfen.



6 yorum:

  1. Çok seviyorum Ayşe Kulin okumayı. Bu iki kitabıda yeni okudum, çok beğendim. Şimdi Nefes nefeseyi sipariş verdim yarın elimde. Bu arada bu iki kitaba doyamadım araştırdım 3. yazıyormuş Ayşe Kulin

    YanıtlaSil
  2. bende beğeneceğimi umuyorum teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  3. Ayşe Kulin'in hemen hemen bütün kitaplarını okudum. hepsini çok beğendim. fakat veda ve umut kesinlikle favorim. çok beğeneceğine eminim.nefes nefese de çok güzel.eski kitaplarından füreya ve adı aylin'i de kesinlikle öneririm.

    YanıtlaSil
  4. "Bekarlar duyun beni keyfini sürün bekarlığın "

    bu lafi bugun ikinci kez duyusum :)evde kalcam sizin yuzunuzden , evlilikten korkar oldum :p saka tabiki .)

    kitap önerileri icin cok tskler

    YanıtlaSil
  5. Vedayı okudum, onun arkasından Veda'nın devamı olan Umut'uda... Tarihi romanları sevdiğim için ikisine de bayıldım Vedanın sonu iç burkucu Umut ise acı sürprizlerle dolu bir kitap bu serinin devamı geliyor mu bilmiyorum ama Kulin ailesinin son durumunu en merak edenlerdenim :)
    Kısacası sizinde beğeneceğinizi umuyorum :)
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails