22.01.2010

SU DALGASI VE İLK RESİM


Bu modeli ilk kez 10 marifette gördüm ve çok beğendim nasıl yapıldığını model çıkarma özürlü olduğum için bir türlü beceremedim. sevgili derya kuzusu bu yazısında benim için öyle güzel anlattı ki eve gider gitmez denedim ve yaptım. Nisan ayında doğum yapacak canım kardeşim gördü ve beğendi Benim battaniye Ayaz bebeğin oldu :( tabii tembel ben Nisan ayına kadar  bitirebilirsem.
He fotoğraf makinası ile ilk resim çok sevdiğim su dalgası modeline nasip oldu.
Birde sorum olacak sizlere iplerin rengini değiştirdiğim kenardaki düğümleri çok çirkin gözüküyor  nasıl kapanır ki bunlar...???????

7 yorum:

  1. demek kavuştun makinene, hayırlı olsun;)
    battaniye çok güzel, kumaş biye nasıl olur gözümde canlandıramadım ama kenarına belki içindeki 2-3 renkten birkaç sıra örebilirsin
    ellerine sağlık;)

    YanıtlaSil
  2. TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SONUNDA KAVUŞTUM İKİ GÜNDÜR NASIL MUTLUYUM ANLATAMAM. KENARINA SIRA GİTMEK İYİ FİKİR CANIM ÇOKSAĞOL

    YanıtlaSil
  3. Şekerim fotoğraf makinan hayırlı olsun. Ayrıca battaniye çok güzel olacağa benziyor. kenarlarını tığ ile dolanıp düğümleri gizleyebilirsin.

    YanıtlaSil
  4. oh ne güzel mutlu mutlu kullan makinanı canım.. içindeki renklerde 1-2 sıra gidiverirsin olur:))

    YanıtlaSil
  5. Şeker dantel gibi birşey diksen uçlara

    YanıtlaSil
  6. Fotoğraf makineni iyi günlerde kullan. Battaniyende harika olmuş, renklerini çok sevdim. Kenardaki düğümler benimde ilk battaniyemde aynı böyle olmuştu. Ben kanrını bir sıra sıkiğne yapıp kapatmıştım tığla. Şimdikinde düğümden sonra sarkan ipleri aynı sıra üstünde tığla birkaç trabzan ilerletiyorum sonra üstündeki sıra örülünce kapanıyor düğümde iplerde belki az birşey kalıyor onude kesince ek yeri hiç belli olmuyor, aklında olsun. Biraz geç oldu ama :)

    YanıtlaSil
  7. BECERİKLİ ARKADAŞIM SON DURUM NE BATTANİYEDE KENARLARI NE YAPTIN?

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails