7.08.2009

YAKIŞIKLIM BENİM

Bu ara sağlık sorunlarından dolayı ara verdim çanta dikmeye ama pazartesiden itibaren tekrar başlayacağım inşaAllah. Manken canım yiğenim Ebrar. Bu çantada en küçük kardeşime hediye oldu. Küçük dediğime bakmayın aramızda bir sene bile yok ve görseniz benden daha iri. ve 15 günlük hamile.
Deriyi çarşamba pazarından inanmayacaksınız ama 0,50 kuruşa aldım. bu büyüklükte çanta çıktı ve ufak bir para cüzdanı yapmak içinde derim var hala.

6 yorum:

  1. merhaba deri çantalarınız çok güzel ben de bugün yaptım ama daha fotoğraflayamadım ama siz zımbada takmışsınız zımba aletimi almak lazım elde olmazmı bu iş acaba:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim. o resimde gözüken zımba değil mıknatıslı çıtçıt tam ismini bende bilmiyorum :). yo makinaya hiç gerek yok. makasla küçük bir delik açıp takabilyorsunuz çok basit takması..

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun saniyeciğim. kardeşinde inşallah bebeğini sağlıkla kucaklar... bu arda çantayı unuttum sanma ellerine sağlık diğerleri gibi bu da çok güzel oolmuş :))

    YanıtlaSil
  4. canım çok sağol. beğenmene çok sevindimç darısı başına inşallah. Rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda

    YanıtlaSil
  5. canım mimlemek belli bir konuda görüşlerini merak ettiğin yada mimde yeralan sorulara cevaplarını merak ettin insanlara soru yöneltmek demek oluyor. benim postumdaki resmi yayınlıyorsun ve soruya cevap yazıyorsun. bu mimdeki soru da elinizde sihirli bir değnek olsa neleri değiştirirsiniz? hadi bakalım cevabını merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  6. Kandiliniz mubarek olsun.
    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails