20.07.2009

DAĞINIK ABLAMA KÜÇÜK BİR HEDİYE

1 Haftalık kısa ama çok keyifli geçen bir tatil yaptım. bu kısacık tatili eşimin izini olmadığı için evde geçirmek zorunda kaldım. Boş durmadım elbet çarşı pazar gezdim. Bir sürü kumaş malzeme aldım aslında onlarında fotosunu çekip koyacaktım ama fotoğraf makinam olmadığı için cep tel çekiyorum evdeki ışık yetersiz olduğu için çok kötü çıkıyor fotolar. Farketmişsinizdir. Hep işyerinden fotolar bu yüzden. Gelelim bu minik cüzdana bunu bir sitede görmüştüm hatırlamıyorum adresini çok unutkanım bu konuda. yapımı çok basit iki tane kocaman yoyo yaptım ve alt kısımını birleştirdim üst kısmınada fermuar diktim. tamamen el yapımı oldu. çantasında aradığını hiç bir zaman bulamayan ablam için bozuk para çantası oldu. anahtarlığına taktı artık minibüste çantanın üçünde cüzdan aramaktan kurtulduk.

5 yorum:

  1. çok şirin olmuş yapımıda kolay görünüyor zaten önemli olan başlayabilmek :))
    iyi günlerde eskitsin ablanız

    YanıtlaSil
  2. çok şirin olmuş ellerine sağlık. bence en güzel tatil bir blogcu için; çarşı pazar gezip kumaş üstüne kumaş almaktır:)) bu arada merak ettim cuma pazarına gidebildin mi?

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle baharcım tatil çok verimli geçti ama malesef cuma pazarına gidemedim. ben avrupa yakasında oturuyorum ikitelli tarafında belki bilirsin. Çok uzak olduğu için gidemedim. Eşimde izin vermedi açıkcası tek başıma gitmeme.

    YanıtlaSil
  4. dağınık ablan seni çok seviyor canım başarılarının devamını diliyorum.

    YanıtlaSil
  5. yapımı kolaya benziyor,çabuk biten
    işler iyidir tam benlik.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails