28.09.2010

BERAT'A OYUN HALISI


Sevgili dikişsepeti yaptığı bu   yorganı görür görmez bende bu tarz birşey yapmalıyım ama dedim ama neye kullanacağımı karar veremiyodum.Aklıma Berat için oyun halısı yapmak geldi. Deniz teması çok ta sevimli oldu.

Hayvanları makinada aplike ettim kumaşa çabuk bitti ama hatası çok fazla oldu.
Hayvanların içlerini doldurdum dolgun gözüksünler diye İçine de çantalar dik dursun diye koyduğum kapitone kumaştan koydum.


13.09.2010

BERİL ENDA-1- BERAT



Kızımın adına uzun arayışlardan sonra karar verdik çok şükür. BERİL ENDA. Bayramda 1 hafta tatili  iyi değerlendirdim ve kızıma oyun halısı süslü yastık ve arkadaşımın bebeği  küçük BERAT içinde yastık, nevresim takımı ve emzirme önlüğü diktim. Çok çalıştım ben bu tatilde çok ama değdi hepsinide çok beğendim. Bakın bakalım sizde beğenecek misiniz? 



bu oyun halım etrafını su taşlarıyla geçtim altına kırmızı poları iki kat yapıp diktim
kalın olsun yattığında üşümesin.

keçeden yaptığım oyuncakları oyun halısının üzerine dikicem babası ince lastik bulabilirse
ince lastik bulamazsak sabitlemicem Oyun halısını serip üzerine serpiştiricem rahat rahat oynasın.
Bu da küçük hanımın minderi. Babası bayıldı buna ben oynayacağım ona vermem dedi. Hele bir doğsun ikiniz bir oynarsınız diye ikna ettim :) 
Bu da Arkadaşımın doğacak bebeği Berat  için minder olacak içini dolduramadım çünkü konya'ya göndereceğim.  Birde bunu kare yapacaktım ama nasıl olduğunu anlayamadığım bir şekilde  oval oldu benim de hoşuma gitti dokunmadım.
Buda diğer minderi küçük beyimizin. Ona bir nevresim takımı, emzirme önlüğü de diktim ama ilikleri açılmadığı için bekletiyorum bitsin yayınlayacağım inşAllah. (minderin altındaki gri şey benim başörtüm çekecek yer bulamadım :) )

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails