27.04.2010

MUTLU BİR HABER

Uzun zaman oldu yazmayalı. Yeni birşeyler üretmediğim için yazamadım aslında. Bu seferki tembelliğin güzel bir sebebi var. Bu sebep Allah Nasip Ederse 8 ARALIK 2010 tarihinde Aramızda olacak.
Evet bende bu mayıs'ta ilk anneler günümü aday adayı olarak kutlayacağım. 
Hamileliğin ilk zamanları biraz zor geçiyor. Sürekli uyku modundayım. Hafta sonlarını uyuyarak geçiriyorum desem yeridir. Yastık ve yorganla ayrılmaz üçlü olduk. Kalkmak silkelenmek istiyorum ama biraz daha böyle sürecek sanırım. Şu miskinlik geçsin güzel şeyler yapıcam bebişime inşallah.

8.04.2010

TUZ TANESİ



     Uzun bir aradan sonra Ayaz bebeğin şekerleri, sepeti ve  kapı süsü ile karşınızdayım. Şekerlerin ilk halini daha önce eklemiştim bu da son hali aslında çok farklı açılardan çekilmiş fotolar çekecektim ama kardeşimin doğum sonrası geçirdiği rahatsızlık yüzünden herşeyi unuttum bu resimler ilk anlardan kaldı. 
     Bu konudan bahsetmemin asıl sebebi bir çok hamile bayanın düştüğü yalnışlığı göstermek aslında. Kardeşimin çok sağlıklı bir hamilelik dönemi oldu ama son iki ayında kaşıntı ve şişlik yaptığı için tuzu çok az tüketiyordu.
Doğumu da epudural olarak yaptı lokal anestezi aldı. Ve yaklaşık doğumdan 12 saat sonra nöbet geçirdi ve 2 gün yoğun bakımda kaldı. Bilinçi tamamen kapandı doktorlar bütün tetkikleri yaptı ve tuz eksikliği Tanısı koyuldu çok az tükettiği tuzu anne karnında bebek aldığı için kendine hiç tuz kalmamış.  100 kişiden 1 kişide olan birşeymiş bu ama olmaz demeyin oluyor . epilepsiden bile şüphelendiler ama çok şükür çıkmadı.. Allah'a çok şükür şimdi annemiz de bebeğimizde çok sağlıklı herşey yoluna girdi ama c.tesi gecesi ömrümden 10 yıl gitti diyebilirim. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın.  


Bebek şekeri sepetimiz.
Kapı süsümüz bizim koca danayı ayıramadım kapıdan bende onu da çektim.:)))

Ve buda ailemize yeni katıla Ayaz Eren bebek.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails