28.01.2010

PATRONUM SAĞOLSUN


Sabah aplikesini gösterdiğim kot parçası minik çantaya dönüştü.
Gömlek firmasında çalışıyorum o yüzden burda bilumum alet edavat makina mevcut rica ettim kırmadı beni iki dakikada halletti.Ben yapmaya kalksam artık günlerce elimde sürünürdü. Ve bana overlok makinası kullanmayı öğretecek en çok buna sevindim. Birgün atölye sahibi olucam inşaAllah o zaman kendime bir overlok makinası alıcam şimdiden öğrensem bir zararı olmaz değil mi?

MİNİ MİNNACIK


 Fotoğraf makinamı aldığım gün ufak bir çanta dikmeye karar verdim. Bu kadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim açıkcası. Aplike yapmak düşündüğümden daha zormuş.  Pembe kuşluyu  diktim ama biraz ufak oldu bende ona pilleri usb kablosunu koydum.



Dünde kot kumaşın üstüne bu çakma meleği aplike ettim. Yüzünü bir türlü beceremedim ne kadar zormuş yüzü yapmak. İçime sinmedi ama biraz bu şekilde kullanacağım sonra başka bir çanta dikmeyi düşünüyorum.
Henüz bitmedi tabii astarını yapıcam kapanma yerini üzerine koyduğum yoyo'yu da beğenmedim onu da değiştirmeyi düşünüyorum.

26.01.2010

DEMİRSOY MÜCEVHER


Sihirliellerin bloğunda gördüm ve takı meraklısı olarak hemen baktım sevgililer gününe özel muhteşem kampanya yapılıyor. Blogta muhteşem takılar var. Bir bakın derim

25.01.2010

GEÇ KALMIŞ DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ



İstanbul karlar altında iki gündür evde hapisiz dün evin yakınında ki mağazalara gittik eşimle birlikte dolaşalım hava alalım diye.Benim gümüş takıntım var almasamda bakmadan edemem. Dün vitrine yapışmış şekilde takılara bakarken bu takımı gördüm çok beğendim  ama almamak için direniyorum daha doğrusu naz yapıyorum. Eşimin ısrarlarına dayanamayarak geç kalmış doğum günü hediyesi olarak aldık bu takımı Yüzük biraz büyük geliyor ama ilk fırsatta küçültürücem.Tabi küçülmesini beklerken takmamak olmazdı bende arkasına bant sartım. 

22.01.2010

SU DALGASI VE İLK RESİM


Bu modeli ilk kez 10 marifette gördüm ve çok beğendim nasıl yapıldığını model çıkarma özürlü olduğum için bir türlü beceremedim. sevgili derya kuzusu bu yazısında benim için öyle güzel anlattı ki eve gider gitmez denedim ve yaptım. Nisan ayında doğum yapacak canım kardeşim gördü ve beğendi Benim battaniye Ayaz bebeğin oldu :( tabii tembel ben Nisan ayına kadar  bitirebilirsem.
He fotoğraf makinası ile ilk resim çok sevdiğim su dalgası modeline nasip oldu.
Birde sorum olacak sizlere iplerin rengini değiştirdiğim kenardaki düğümleri çok çirkin gözüküyor  nasıl kapanır ki bunlar...???????

20.01.2010

ALDIM ALDIM


Sonunda aldım çok şükür hemde çok korkmama rağmen netten aldım.. Umarım pişman olmam. Canım makinama kavuşacağım günü iple çekiyorum.

FOTOĞRAF MAKİNASI

Sonunda karar verdim fotoğraf makinası almaya. Netten almayı düşünüyorum ama bazı endişelerim var o yüzden size danışmak istedim.
fujıfılm A220 12,2 MP kullanan var mı aranızda memnun musunuz acaba

 birdebu adresten almayı düşünüyorum ne dersiniz???


14.01.2010

BERDİLEL'İN DUVAR STİCKER KAMPANYASI



Muhteşem aynaların olduğu bir sitenin tanıtım amacı ile yapıldığını düşündüğüm bir kampanya. Bende katıldım bakalım bu sefer şansım yaver giderde umarım ben kazanırım o güzel duvar stıcerını.. Katılmak isteyen arkadaşlar için ayrıntılı bilgi burada

13.01.2010

YOYO PANO


Evde bulunan kartonları  ve kumaşları değerlendirmek için yaptığım panom. Henüz bitmedi asma yerini yapmadım ve üzerinde bulunan çizgileri ütü ile düzeletmedim ama yayınlamak istedim bir an önce.  Yarın son halini de yayınlarım inşAllah. Silikon makinası bulunmaz nimet olduğunu bu çalışmamda bir kez daha anladım :) 
 Dikiş makinamın üzerine asıcam, yapılacaklar listem sürekli  gözümün önünde duracak ve bana şevk verecek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails