18.08.2009

İLK MİMİM

Sevgili arkadaşım bahar beni mimlemiş. ilk kez mimleniyorum bildiğiniz gibi blog dünyasında daha çok yeniyim ve yavaş yavaş öğreniyorum. baharcım elimde sihirli bir değnek olsa neyi değiştirirdiniz mimini yollamış. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz tabii ama bizde hayal kuruyoruz değil mi Aslında aklıma o kadar çok şey geliyorki.ilk aklıma gelen 5 şeyi yazmak istiyorum. 1) insanlarda ki öfke ve kıskançlık duygusunu sakinlik ve saygı duygularıyla değiştirirdim. 2) Kendi adıma çalışmak zorunda olma durumu mu değiştirirdim. 3) İstanbulda ki trafik keşmekeşini ve burda yaşama mecburiyetimi değiştirirdim. 4) Herkesin her yaptığını severek yapmasını sağlar ve herkese mecburen yapılanlardan kurtardım. 5) Ve en son olarak da kendimi değiştirdim. nasıl mı çok fazla eksiğim var bence sürekli kendimi geliştirecek biri haline getirirdim. şimdi bende birilerini mimliyorum dikişsepeti bucanni gönüldenele

7.08.2009

YAKIŞIKLIM BENİM

Bu ara sağlık sorunlarından dolayı ara verdim çanta dikmeye ama pazartesiden itibaren tekrar başlayacağım inşaAllah. Manken canım yiğenim Ebrar. Bu çantada en küçük kardeşime hediye oldu. Küçük dediğime bakmayın aramızda bir sene bile yok ve görseniz benden daha iri. ve 15 günlük hamile.
Deriyi çarşamba pazarından inanmayacaksınız ama 0,50 kuruşa aldım. bu büyüklükte çanta çıktı ve ufak bir para cüzdanı yapmak içinde derim var hala.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails