29.07.2009

CANIM ABLAMA

1 haftalık kısa tatilin mahsullerinden biride bu çantam. resimlerini bugün çekebildim çünkü rugan deriye bayılan ablam fotolarını çekmeme fırsat vermeden aldı ve kullanmaya başladı. astarını kalın kapitone kumaştan yaptım. derisi çok yumuşak makinada hiç sorunsuz dikildi. Alırken çok terettüd etmiştim bundan çanta olur mu diye satıcı ''kızım bu kumaştan fazla al bana dua edeceksin'' demişti. Bende 4 mt aldım ve iyiki almışım diyorum. ve sanmıyorum ki bir daha da böyle düşeş olsunda bu tarz bir kumaş bulayım. Fermuar dikim aşamalarını fotoğraflamayı yine unuttum bu yüzden affınıza sığınıyorum.. Zeytinburnunda Telsiz mahallesi diye bir yer varmış deri kumaş satıyorlarmış. Bileniniz var mı acaba. en kısa zamanda gitmek istiyorum oraya

21.07.2009

ŞİRİN KÖPEĞİM

Ben hayvanları uzaktan hatta resimden sevenlerdenim.. Ürküyorum hayvanlardan helede köpeklerden. ama bu köpek çok sevimli. Bunu dikeceğim başka bir çantanın yanına bozuk para ve bilumum malzeme koymak için yaptım. kuyruğunu yapmayı unutmuşum birde takmak için ayrı bir aparat yapacağım bitmesini beklemeden yayınlamak istedim.

20.07.2009

DAĞINIK ABLAMA KÜÇÜK BİR HEDİYE

1 Haftalık kısa ama çok keyifli geçen bir tatil yaptım. bu kısacık tatili eşimin izini olmadığı için evde geçirmek zorunda kaldım. Boş durmadım elbet çarşı pazar gezdim. Bir sürü kumaş malzeme aldım aslında onlarında fotosunu çekip koyacaktım ama fotoğraf makinam olmadığı için cep tel çekiyorum evdeki ışık yetersiz olduğu için çok kötü çıkıyor fotolar. Farketmişsinizdir. Hep işyerinden fotolar bu yüzden. Gelelim bu minik cüzdana bunu bir sitede görmüştüm hatırlamıyorum adresini çok unutkanım bu konuda. yapımı çok basit iki tane kocaman yoyo yaptım ve alt kısımını birleştirdim üst kısmınada fermuar diktim. tamamen el yapımı oldu. çantasında aradığını hiç bir zaman bulamayan ablam için bozuk para çantası oldu. anahtarlığına taktı artık minibüste çantanın üçünde cüzdan aramaktan kurtulduk.

8.07.2009

YENİ DOĞACAK BEBİŞE YEPYENİ ÇANTA

3,5 aylık hamile olan sevgili baharcığıma bebişinin ve kendinin eşyalarını koyması için kocaman bir çanta yapacağım. çanta arşivimden bunu beğendim oda görsün diye ekliyorum tabii kendi yaptığımıda eklicem. bire bir aynısı olmayacak elbet bakalım benim yeni yeni fikirlerim bu çantayı ne hale getirecek. aklımda şimdiden birşeyler oluşmaya başladı bile. mesela ben yan ceplerini içine biberon sığacak kadar geniş ve ağız kısmı lastikli yapmayı düşünüyorum arkasına ve içine cep yapıcam ve sevgili biyaşımadahagirdim'in kuzeni için yaptığı burdaki bez çantasından yapıcam. Şimdilik bunlar geliyor aklıma başka fikri gelen varsa lütfen söylesin.

6.07.2009

BENİM CİCİ ÇANTAM

ev iş kurs derken düne nasip oldu bitirmek ve hemen ekledim. Yazı yazmayı pek beceremiyorum umarım zamanla kendimi geliştirim.

2.07.2009

YENİ YAPTIM

ilk çantamın minyatürü makyaj çantam. dün akşam diğer çantamı yapmak için dikiş makinesinin başına oturduğumda hiç içimden gelmedi onu dikmek. boş durmakta olmazdı bende bu minik çantayı diktim. ufak tefek birşey oldu kendi gibi ufak tefek sevimli birine hediye olacak. umarım beğenir canım arkadaşım.

1.07.2009

çok güzel birşey paylaşmak için yazıyorum bu yazımı.. yaptığım çantam 10marifet.org da yayınlandı ve yazılarını büyük beğeniyle takip ettiğim insanlar ilk çantamı beğendi. değmeyin keyfime o yüzden. dün akşam yeni bir çantaya başladım ama biraz sorun yaşıyorum onda. fermuar diktim fakat istediğim gibi olmadı bakalım eve döner dönmez devam edeceğim yapmaya bitirebilirsem eğer fotolarını çeker eklerim yarın inşallah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails